Paket


Giltig från to 23 feb 2017 - sö 26 feb 2017
En av landets största folkmusikfestivaler och en festival för alla med folkmusik- och dansintresse. Festivalen har ett brett program med konserter, dans, föreställningar, workshops och barnaktiviteter

Giltig från må 16 jan 2017 - to 30 mar 2017
Kom och upplev shopping- och kulturstaden Umeå. Boka ett hotellrum och då ingår ett kuponghäfte med fina rabatter. Rabatter som gäller i butikerna i centrum.

Giltig från lö 22 apr 2017 - lö 22 apr 2017
Upplev V75 på Umåker i Umeå. Gå på travet, ät en god middag, shoppa och bo på hotell.

Träna på en fantastisk träningsanläggning eller njut på Umeås kulturspa. Här kan du boka ditt boende i Umeå och köpa entrékort till IKSU sport eller IKSU spa! IKSU sport är Nordens och en av världens bästa träningsanläggningar. Här finns rackethallar, kättervägg, golfsimulatorer, inomhusarena, beachvolleyhall, simbassänger och välutrustade lokaler för träning. IKSU spa erbjuder sköna spa-möjligheter med ljusterapi, solsimulator, massage och sköna behandlingar.

Giltig från fr 03 mar 2017 - lö 04 mar 2017
Välkommen till 2017 års House Of Metal! Redan nu är Nederländska Asphyx, Dark Tranquillity, Ereb Altor och det mäktiga amerikanska bandet Anthrax klara för festivalen

Hållbarhet börjar bli en allt mer naturlig del av vår vardag. Vi vill hjälpa dig att göra kloka val genom att presentera exempel på lokala aktörer som kan besökas med extra gott samvete. Här kan du boka ditt boende bland de hotell som har fokus på hållbarhet.

Giltig från fr 03 mar 2017 - fr 03 mar 2017
När blir internet ett nödvändig ont istället för ett fantastiskt verktyg? I Hyperfruit har koreografen Ludvig Daae och filmaren Joanna Nordahl omvandlat en kärlekskommunikation på nätet till en annorlunda och spännande dansföreställning.

Giltig från fr 24 feb 2017 - on 08 mar 2017
Fjorton musikalartister och NorrlandsOperans Symfoniorkester ger Stephen Sondheims prisbelönade musikal om kärlekens omvälvande, våldsamma och förlösande kraft.

Giltig från lö 04 mar 2017 - sö 12 mar 2017
Tama renar, jojkkonsert, samiskt hantverk - Samiska veckan är något du inte vill missa! Det är nu du har möjligheten att lära dig mer om vår ursprungsbefolkning.

Giltig från to 09 mar 2017 - to 09 mar 2017
Tommy Nilssons nya är en feelgood-show som innehåller alla hans stora låtar, de fantastiska tolkningarna från “Så mycket bättre” och ett knippe nya, starka nummer med varma budskap.

Min varukorg

Boka med oss

  • • Umeåregionens officiella bokning
  • • Ingen bokningsavgift
  • • Bästa bokningsservicer
  • • Bredaste utbudet av boende